Startsite.noStartsiden som hjelper deg å finne frem på nett


 
UNDERKATEGORIER

Karrierekvinnen.no


Nettsted hvor det fokuseres på karriere, kvinner, arbeid og utdanning, suksess og livsstil.

Jenteporten


Nettsted for kvinner med artikler om helse, økonomi, sex og samliv o.l. I tillegg har de en fyldig lenkesamling til nyttige nettsteder.

Femelle


Nytt nettmagasin for kvinner, hvor du har mulighet til å legge ut link til dine egne blogginnlegg.

Damebedrift.no


Bedriftsregister der kvinneetablerte virksomheter står oppført etter bransje, fylke og kommune.

Kvinneguiden


Omfattende og oversiktlig portal av og for kvinner.

40pluss.noFOKUS - Forum for Kvinner og U


Kompetanse- og ressurssenter i internasjonale kvinnespørsmål med vekt på informasjonsformidling og kvinnerettet bistand. Artikler om temaer som fattigdom, utdanning, vold, menneskerettigheter. Tiltak, aktivitetskalender, pekere. (Norsk/

Kilden


Informasjons- og dokumentasjonssenter for kvinne- og kjønnsforskning. Inneholder nyheter, publikasjonsliste og database over norske kvinnelige forskere.

Kvinnefronten


Om organisasjonen (plattform, handlingsplan, grupper). Med kalender over aksjoner og arrangementer, og artikler om ulike tema, fra abort til økonomi.

Likestillingsombudet


Likestillingsloven, saksarkiv, høringsuttalelser. Fyldig informasjon om konkrete tema: Ansettelse, graviditet, kvotering, lønn, menn og omsorg, reklame, stillingsannonser og verneplikt. (Norsk/engelsk)

UMAG - Ungdom og likestilling


Fra Likestillingssenteret. Om identitet, seksualitet, skole og jobb. Informasjon og underholdning.

Kjønnsmakt


Artikler, bøker og rapporter som er gitt ut under maktutredningen og som på ulike måter inkluderer kvinne- og kjønnsperspektiver.

Klitoris.no


Om klitoris, dens historie og noe fakta, samt om onani.

Vibrator.no


Historien om hysteri og informasjon om vibratorens utvikling fra å være ett medisinsk hjelpemiddel til å bli ett moderne sexleketøy.

L'Oreal Paris


Inspirere enhver mann og kvinne til å omfavne sin egen unike skjønnhet og styrke sin følelse av at man fortjener det. L'Oreal Paris er kjent for kosmetikk, skjønnhet og parfymer.