Startsite.noStartsiden som hjelper deg å finne frem på nett


 
UNDERKATEGORIER

Hoteller og andre former for overnatting over hele verden.
Bedfinder.com tilbyr 50, 000 hotell online, et enkelt system for booking og et serviceinnstilt og kvalitetsbevisst kundesenter.
Best Western International, er en av verdens største hotellkjeder med over 4.200 privateide hoteller i over 80 land.
Choice Hotell Scandinavia AS, er Nordens største hotellkjede med over 160 hoteller på mer enn 100 destinasjoner.
Her finnes en samling mindre privateide hoteller i Norge. Dette er ikke "vanlige" hotell, men herregårder, herskapshus, gods, store og små trehotell i sveitser og jugend stil, gamle skysstasjoner som er gjort om til vakre små r
First Hotels en stor Skandinavisk hotellkjede. Med mange forskjellige hoteller rundt om i Sverige, Norge og Danmark.
Den norske nettsiden til Hotels.com. Tilbyr billige hotell over hele verden. F.eks. i Stockholm, Barcelona, København, Oslo, Bergen, London og mange flere.
Oversiktlig og informativt nettsted for hotell og konferansehotell primært i Norge. I tillegg kan du booke plass hos tusenvis av utenlandske overnattingssteder herfra.
IHotell.no tilbyr over 60.000 forskjellige hotell i mer enn 70 land. Bestillingen medfører ingen reservasjonsgebyr, administrasjonsgebyr eller avbestillingsgebyr.
Radisson Blu har hotell i Oslo, London, Bergen, København, Stockholm, Gøteborg og flere andre byer i Europa, Midt-Østen og Afrika.
Scandic Hotell finnes i ni land og har over 130 hoteller. Har hoteller blant annet i Oslo, København, Stockholm og Gøteborg.
Rica Hotell er en landsdekkende hotellkjeden i Norge. Totalt har Rica nærmere 80 hoteller i Norge og Sverige. Her kan du booke tid for kurs og konferranser, i tillegg til overnatting.